Johny

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Večer v parku

Príbeh o dvoch indivíduách.....

Poznali sa dlho a veľmi dobre. On ju poznal takmer ako seba samého. Každý jej pohyb, slovo, činnosť si predstavil ešte predtým ako niečo spravila. Mal ju už dávno prečítanú. Nedokázalo ho na nej už nič prekvapiť. Ale predsa sa tento muž na ňu nedokázal prestať pozerať akoby ju videl prvýkrát v živote. Prezeral si ju pri každej príležitosti, nevedel sa nabažiť jej krásy. Bola to nádherná žena s hnedou pokožkou, krásnymi hnedými očami, z ktorých cítil jej nekonečnú lásku.
Pre jej ústa mal slabosť, jej plné pery a jej úsmev ho privádzali do šialenstva. Bolo v nej aj niečo magické.  Niečo čo mu nedalo spávať, táto magická žena si ho k sebe pripútala tak silno, až mal niekedy strach. Mal strach sám zo seba ale i z nej!

Raz večer, po posedení s priateľmi v kaviarni keď sa len tak túlali mestom, si sadli na lavičku v parku. Rozprávali sa tak ako vždy zvykli. Rozprávali sa veľmi dlho, prebrali rôzne témy.
Keď zrazu sa ich pohľady stretli a vedeli, že myslia na to isté. Vedeli že je to tá chvíľa, na ktorú tak čakali. Obaja po tom veľmi túžili. Nemuseli si nič povedať. Ona vedela po čom túži jej muž a jej muž vedel po čom túži ona.
Ich pery sa pomaly blížili k sebe srdcia im divoko búšili. No a v tom obidvaja vyslovili svoju túžbu, boli tak zladený, že sa im to podarilo naraz. V tichom parku, na lavičke sa ozvalo: "sme hladní"!

Ich oči zažiarili šťastím, vedeli, že patria k sebe. Ich rastúce brušká boli toho nezvratným dôkazom. Tak ako starli sa pomaly viac a viac zaoblovali. Prežili spolu krásny život plný jedla a radosti. Zomreli šťastní a tuční.........

Láska | stály odkaz

Komentáre

  1. pekné
    no viac drámy som čakala...
    publikované: 10.06.2008 09:41:34 | autor: kvietok (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :(
    a romantiky ....
    publikované: 10.06.2008 09:46:43 | autor: kvietok (e-mail, web, autorizovaný)
  3. ja
    som cakal krajsi komentar :(
    publikované: 10.06.2008 09:55:42 | autor: Johny-btw (e-mail, web, autorizovaný)
  4. ale Johny -
    nemyslela by som že tak pekne píšeš :))
    publikované: 10.06.2008 11:49:19 | autor: kvietok (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014